Tentang Kami


Hebei XuXiang Sapédah Co., Ltd.

Kami Profesional Barudak Ride Toys Produsén ti Cina, nu geus husus dina Barudak Toys Ngahasilkeun jeung export business.Our produk utama: Barudak Tunggang Toys, Barudak Sapédah, Barudak Balance Sapédah, Kids Tricycle, BMX sapédah, MTB Sapédah, Mobil Listrik jeung Motor.

Pabrik Tempatna di wewengkon industri Dongpu, Guangzong County, Kota Xingtai, Propinsi Hebei, Closed ti pangbadagna Barudak Toys manufaktur vas Cina, kalawan posisi nguntungkeun sarta angkutan merenah, nu merenah pikeun meunangkeun ka palabuhan, bandara, stasiun karéta.

hgfhtr

Profil Perusahaan

Panyadia

Tim Gawé kami diwangun ku désainer Dijual group, pabrik, bengkel, departemén Purchasing, operator dokuméntasi, operator pengiriman barang jaminan Quality jeung kontrol kualitas.

Pabrik 

Pabrik kami Lokasina di wewengkon industri Dongpu, Guangzong County, Kota Xingtai, Propinsi Hebei, Ditutup ti pangbadagna Barudak Toys manufaktur vas Cina, kalawan posisi nguntungkeun sarta transportasi merenah.

Kualitas 

kami geus ngembangkeun hiji semblance, ngarancang, produk-assembling sarta sistem nguji kualitas, urang ngajual ogé nyebarkeun ngaliwatan leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon. Geus diala persetujuan customer umum sarta pujian luhur, geus meunang kapercayaan customer sarta rojongan. Jeung ngajaga hubungan koperasi jangka panjang.

Sasaran

Tujuanana kami nyaéta pikeun nyayogikeun sadayana Palanggan, kualitas rasional sareng jasa kalayan harga anu lumrah pikeun ngajantenkeun unggal palanggan kami tumbuh di pasarna gumantung kana pangalaman 8 Taun kami sareng tim khusus.

Palanggan

Urang ogé boga gawé babarengan ketat Jeung suppliers unggulan urang nu tumuwuh nepi kalawan kami babarengan dina 8 taun kaliwat. Kami ngaapresiasi ka sadaya palanggan anu tetep sareng kami, sadaya barang anu dianggo pikeun tujuan kami sareng sadaya supplier anu Sok ngadukung kami dina anu pangsaéna.

Jasa

Najan kitu, urang salawasna ngabagéakeun konsumén anyar uninga ngeunaan kami, mun percanten kami, sarta jadi babaturan kalawan kami, urang bakal cicing di dieu pikeun ngadagoan anjeun. Upami anjeun milarian produsén, kami resep nawiskeun jasa.

Tur Pabrik

hfghg
hgfhtr
vbckyu
gdfgf
ggfd
uytr
gfuty
chrftg