Barudak Kaulinan Mobil

  • Children Electric Car/ Battery car/ toys car/ 2021 new model

    Mobil Listrik Barudak / Mobil Batré / Mobil cocooan / 2021 modél énggal

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun

  • Children Electirc Car/ battery operate toys car/ Baby Ride on car/ toys

    Barudak Electirc Car / batré ngoperasikeun kaulinan mobil / Orok numpak dina mobil / kaulinan

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 132*47*67cm

    10, Ukuran Mobil: 121*71*71cm

    11, Warna: Beureum, Bodas, Oranyeu

    12, NW/GW: 23/27 kg

  • X-C-001, Two Seats Power Wheel 12v Big Kids Ride On Jeep Electric Car For Children With Remote Control

    XC-001, Dua Korsi Kabayang Daya 12v Barudak Badag Naék Dina Jeep Mobil Listrik Pikeun Barudak sareng Kadali Jauh

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 132x79x58 cm

    10, Ukuran Mobil: 140x86x70 cm

    11, Warna: Beureum, Bodas, Oranyeu

    12, NW/GW: 26/33 kg

     

     

    12v7 batré badag, merenah ngecas bebas (batré pisah), korsi ganda pamisah, rod tarikan merenah, opat 540 drive motor, ayun éléktronik, roda opat nyerep shock, stepless speed régulasi akselerator, simulated épék sinyal péngkolan, multi-fungsi atikan mimiti kalawan Bluetooth, ngarojong kartu TF jeung U disk fungsi. Kalayan jack input aux. Simulate panel instrumen LCD dinamis, hiji klik ngamimitian, simulate setir multi-fungsi, sarta ngalaman gerakan dinamis tina mobil nyata.

  • X-C-004, 2021 Children Toy Car Big Kids Ride On Car Battery Power Electric Car Utv

    XC-004, 2021 Barudak Kaulinan Mobil Big Kids Naik Dina Car Batre Power Electric Car Utv

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 136*78.5*50 cm

    10, Ukuran Mobil: 129 * 87 * 96 cm

    11, Warna: Beureum, Konéng, Bulao, Héjo

    12, NW/GW: 28,3 / 34,5 kg

     

     

    Batré 12v7a, 4WD 390 motor * 4, panto ganda, setir, hiji operasi konci, instalasi gancang, konsol sentral multi-fungsi, tampilan kakuatan, lampu sorot, kalayan tombol switch, hiji konci mimiti, musik dinamis, panganteur USB, stop kontak MP3, kalawan Bluetooth, kalawan speed tinggi na low, 2.4G hiji-ka-hiji Bluetooth kadali jauh, ayun deui mudik, kalawan kadali jauh handphone, hareup jeung pungkur simulasi Sistim shock absorber, ngarah sorotan!

  • X-C-005, Remote Control Ride On Car Kids Electric Jeep Car

    XC-005, Remote Control Naik Dina Mobil Kids Electric Jeep Mobil

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 107*65*43.5 cm

    10, Ukuran Mobil: 117 * 75 * 78 cm

    11, Warna: Beureum, Bulao, Bodas

    12, NW/GW: 26,5/31 kg

     

    Ningkatkeun roda tiis. ayun bebas, gantung bebas, nyerep shock, musik atikan mimiti, USD, MP3, SD stop kontak. 2.4G hiji-ka-hiji kadali jauh. Kalayan pengering rambut, korsi digedékeun, batang tarik portabel. 12,7 batré badag, 4WD 390, speed motor 16000, 35W

  • X-C-007 , 2021 New Ride On Car Children Electric Cars For Children Engineering Vehicle

    XC-007, 2021 Numpak Anyar Dina Mobil Barudak Mobil Listrik Pikeun Barudak Téknik Kendaraan

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 114*75*61 cm

    10, Ukuran mobil: 132.5*87.5*74 cm

    11, Warna: Beureum, Konéng, Héjo

    12, NW/ GW: 26,7/31,7 kg

     

    Batré badag (12v7a * 1), opat drive 12V (390 * 4), hiji konci mimiti, hiji konci instalasi gancang setir, panganteur USB, MP3 stop kontak, speed tinggi na low, musik dinamis, lampu LED, tipping LIPI listrik, roda opat shock absorber, ayun deui mudik, kadali jauh handphone, 2.4G Bluetooth kadali jauh

  • X-C-010 , Cheap Police Electric Ride On Car For Kids To Play Indoor With Remote

    XC-010, Naik Mobil Listrik Pulisi Murah Pikeun Barudak Pikeun Maén Jero rohangan Sareng Jauh

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 121*83*51 cm

    10, Ukuran Mobil: 130 * 76 * 77 cm

    11, Warna: Beureum, Bulao, Bodas, Héjo

    12 NW/ GW: 22,22/28,5 kg

     

     

    2.4GR / C, 12V7A batré removable, opat drive, opat kabayang shock absorbers, Multi-fungsi kadali jauh (speed, slow strat, switch musik, ayun fucation, lampu, powerwer, alarem, marake), hiji konci strat, tampilan kakuatan, lampu awak, lampu LED, atikan mimiti, stroy Inggris, USB jack, MP3, cecekelan merenah, panto duoble

  • X-C-015 , New Design Kids Ride On Tractor

    XC-015, Desain Baru Kids Naik Traktor

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ukuran CTN: 105×50×44 cm

    10, Ukuran Mobil: 171×66×56 cm

    11. Warna: Beureum / Bulao

    12, NW/GW: 13/14,5 kg

    Balap Handel, atikan Earlt, Musik, Carita, Inggris, tampilan kakuatan, USB, MP3, lampu dazzke, lampu LED, 12V 4.5A batré, daul drive, Spade

  • X-C-016 , 2021 New Hot Selling Electric 12 Volt Ride On Car

    XC-016, 2021 Anyar Panas Jual Listrik 12 Volt Naik Mobil

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ukuran CTN: 122×60×34,5 cm

    10, Ukuran Mobil: 125×70,3×50 cm

    11, Warna: Bodas, Beureum, Biru

    12, NW/ GW: 16,8/20,4 kg

    2.4g R / C, Atikan awal, Musik, Carita Inggris, USB, MP3, Power Display, Opat Roda Shock Absorbers,

  • X-C-017 , 2021 NEW, Kids Ride+on+car Power Wheel 12v Kids Ride On

    XC-017 , 2021 ANYAR, Barudak Naik+on+mobil Power Wheel 12v Kids Naik On

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, CTN Ukuran: 103*60*48 cm

    10, Ukuran Mobil: 109 * 68 * 63 cm

    11, Warna: Bodas, Beureum, bulao, Lukisan Beureum

    12, NW/GW: 19/21,5 kg

    2.4 GR / C, Hiji konci Mimitian, tampilan kakuatan, Hareup jeung Rear ayun, Atikan mimiti, LED Lampu, USB, MP3, opat roda Shock Absorbers

  • Children Toy Car/Baby Electric Operated/New Design

    Mobil Kaulinan Barudak / Orok Listrik Dioperasikeun / Desain Anyar

    Barudak Kaulinan Mobil Dioperasikeun Kaulinan Mobil Pantun Desain Anyar Kids Orok Electric Kaulinan Mobil
    MOQ: 20 lembar
    40HQ: 227
    karton Ukuran: 115*59.5*45cm
    Ukuran produk: 115*67.5*55 cm
    GW/NW: 21.5/18kg
    Motor: 18W * 2
    Batré: 12V7AH * 1
    Cocog Umur: 3-8 taun
    Warna: beureum / bodas / lukisan beureum / lukisan hideung

  • X-C-008 ,  Electric Cars For Kids To Drive 12v Children Ride On Car With Remote

    XC-008, Mobil Listrik Pikeun Barudak Ngajalankeun 12v Barudak Naek Mobil Sareng Jauh

    1. 12V (atanapi 6V) batré, dua motor
    2. korsi plastik, roda plastik
    3. 2.4 G hiji ka hiji frékuénsi kadali jauh
    4. korsi bisa disaluyukeun
    5. Pilihan speed low High, slow mimiti fucntion
    6. Dua Panto Openable.
    7. MP3 pamuter kalawan USB,
    8. setir assembly gancang

    9, Ctn Ukuran: 123*64*49 cm

    10, Ukuran Mobil: 125 * 73 * 62 cm

    11, Warna: Beureum, Bodas, Hideung

    12, NW/ GW: 21/26 kg

     

    opat roda shock absorbers, 2.4G biru huntu Remoto Control, Tilu pangaturan speed, Sabuk Kaamanan, Musik, Stroy, USB, MP3