MTB

  • XX-SD-002,  26 inch mountain bike,  Aluminum Wheel

    XX-SD-002, 26 sapédah gunung inci, Aluminium kabayang

    Modél ieu XX-SD-002 cukup serbaguna pikeun nyumponan sadaya kabutuhan tunggang anjeun. Kalayan bantosan garpu gantung hareup anu kuat pikeun nyerep nabrak, sistem gearing 3 * 7, rem cakram sareng rims alloy anu hampang, sapédah ieu bakal masihan anjeun perjalanan anu nyaman sareng mulus. Anjeun bakal ngarasakeun tunggangan anjeun kalawan siklus denok ieu.

  • XX-SD-001,  26 inch mountain bike / Adult bicycle

    XX-SD-001, 26 sapédah gunung inci / sapédah sawawa

    Kalawan pigura gaya gunung, garpu gantung hareup, 21 speeds sarta korsi olahraga, 26 "sapédah ieu dijieun serbaguna pikeun tunggang dina rupa bumi variatif. Pos korsi saluyukeun gancang ngamungkinkeun gancang adaptasi kana kaayaan tunggangan sareng jangkungna pengendara.

  • XX-SD-003/26 inch mountain bike / Adult bicycle 26”

    XX-SD-003/26 inci sapédah gunung / sapédah déwasa 26"

    Modél XX-SD-003 ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun effortlessly antara 21 speeds pikeun nyocogkeun naon numpak. Pigura baja karbon tinggi sareng garpu gantung hareup ngajantenkeun kuat sareng awét. 2.125mm ban na alloy aluminium rims nyadiakeun numpak lemes dina rupa-rupa surfaces.

  • XX-SD-006,  26 inch mountain bike / mountain bike 26” / adult MTB 26”

    XX-SD-006, 26 inci sapédah gunung / sapédah gunung 26 "/ sawawa MTB 26"

    Modél XX-SD-006 ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun effortlessly antara 21 speeds pikeun nyocogkeun naon numpak. Pigura baja karbon tinggi sareng garpu gantung hareup ngajantenkeun kuat sareng awét. 2.125mm ban na alloy aluminium rims nyadiakeun numpak lemes dina rupa-rupa surfaces.

  • XX-SD-005,  26 inch mountain bike / Disc Brake, 21 speed

    XX-SD-005, 26 sapédah gunung inci / Disc marake, 21 kagancangan

    Modél XX-SD-005 ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun effortlessly antara 21 speeds pikeun nyocogkeun naon numpak. Pigura baja karbon tinggi sareng garpu gantung hareup ngajantenkeun kuat sareng awét. 2.125mm ban na alloy aluminium rims nyadiakeun numpak lemes dina rupa-rupa surfaces.

  • XX-SD-004,  26 inch mountain bike / adult mountain bike

    XX-SD-004, 26 sapédah gunung inci / sapédah gunung sawawa

    Modél XX-SD-004 ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun effortlessly antara 21 speeds pikeun nyocogkeun naon numpak. Pigura baja karbon tinggi sareng garpu gantung hareup ngajantenkeun kuat sareng awét. 2.125mm ban na alloy aluminium rims nyadiakeun numpak lemes dina rupa-rupa surfaces.

  • XX-SD-011,  Kids MTB, China Manufacturer OEM, ODM

    XX-SD-011, Kids MTB, Cina Produsén OEM, ODM

    Pigura gaya gunung, garpu gantung hareup, sareng kagancangan 21 ngajantenkeun ieu sapédah serbaguna pikeun numpak dina rupa bumi anu béda. Lengkep sareng pos korsi saluyukeun gancang, pikeun gancang adaptasi kana kaayaan tunggangan sareng jangkungna pengendara. Pencét jalan satapak sareng seneng-seneng sareng réréncangan atanapi kulawarga.

  • XX-SD-012,  China Factroy mountain bike

    XX-SD-012, Cina Factroy sapédah gunung

    Pigura gaya gunung, garpu gantung hareup, sareng kagancangan 21 ngajantenkeun ieu sapédah serbaguna pikeun numpak dina rupa bumi anu béda. Lengkep sareng pos korsi saluyukeun gancang, pikeun gancang adaptasi kana kaayaan tunggangan sareng jangkungna pengendara. Pencét jalan satapak sareng seneng-seneng sareng réréncangan atanapi kulawarga.

  • XX-SD-009,  26 inch mountain bike / MTB / Boy’s mountain bike 26”

    XX-SD-009, sapédah gunung 26 inci / MTB / Sapédah gunung budak 26"

    Modél XX-SD-009

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Bahan garpu: alloy aluminium
    Bahan pasisian: alloy Aluminium
    Gears: 21 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³

  • XX-SD-010,  22,22,24 inch mountain bike / mountain bike /mountain bike

    XX-SD-010, 22,22,24 inci sapédah gunung / sapédah gunung / sapédah gunung

    Pigura gaya gunung, garpu gantung hareup, sareng kagancangan 21 ngajantenkeun ieu sapédah serbaguna pikeun numpak dina rupa bumi anu béda. Lengkep sareng pos korsi saluyukeun gancang, pikeun gancang adaptasi kana kaayaan tunggangan sareng jangkungna pengendara. Pencét jalan satapak sareng seneng-seneng sareng réréncangan atanapi kulawarga.

  • XX-SD-008,  26 inch mountain bike / MTB / 26”

    XX-SD-008, sapédah gunung 26 inci / MTB / 26"

    3*7 pemicu shifter ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun effortlessly antara 21 speeds pikeun nyocogkeun sagala numpak. Rem cakram mékanis nganteurkeun kakuatan eureun anu unggul. Alloy rims témbok ganda profil tinggi anu kuat sarta lightweight. Ngarasakeun kabebasan tunggang gunung siklus XX-SD-008.

  • XX-SD-007,  26 inch mountain bike / mountain bike / adult MTB

    XX-SD-007, 26 sapédah gunung inci / sapédah gunung / sawawa MTB

    Modél XX-SD-007

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Nomer modél: SS
    Bahan garpu: alloy aluminium
    Bahan pasisian: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³