Warta

  • Xuxiang production process

    prosés produksi Xuxiang

    1. Ukuran sapédah barudak Ngeunaan ukuran sapédah barudak Nyirian dumasar kana diaméter roda. Umumna disebutkeun, 12 inci, 16 inci, jeung 20 inci nujul kana diaméter kabayang, sarta inci nujul kana inci, sarta unggal inci sarua jeung 2,54 séntiméter. 2.14 inci 18 inci ...
    Maca deui
  • Xuxiang bicycle production process – Brake

    prosés produksi sapédah Xuxiang - marake

    1, Pincers rem The rem sapédah pangheubeulna, Modél na disebut 79, kinerja ngerem na utamana alus, gaya ngerem pisan kuat 。 2, Nyekel rem Struktur basajan, pangropéa merenah The hampang marake aya di luar jeung hub aya di jero. , Nalika nincak peda rem...
    Maca deui
  • Hebei Xuxiang Bicycle Co.,Ltd.

    Hebei Xuxiang Sapédah Co., Ltd.

    Hebei Xuxiang Sapédah Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu khusus dina produksi sareng ngolah sapédah barudak, sapédah kasaimbangan, skuter, mobil ayun, sareng sababaraha jinis asesoris sapédah. Kami gaduh tim manajemén kualitas luhur sareng tim R&D profésional kalayan inpormasi gancang, Prod modern ...
    Maca deui