Hebei Xuxiang Sapédah Co., Ltd.

Hebei Xuxiang Sapédah Co., Ltd. nyaéta perusahaan anu khusus dina produksi sareng ngolah sapédah barudak, sapédah kasaimbangan, skuter, mobil ayun, sareng sababaraha jinis asesoris sapédah. Kami ngagaduhan tim manajemén kualitas luhur sareng tim R&D profésional kalayan inpormasi gancang, Perusahaan produksi modern anu nganteurkeun sareng sistem manajemén palanggan anu cermat. Pabrik lokasina di Kota Xingtai, Propinsi Hebei. Lingkungan géografis punjul sareng kaayaan lalu lintas anu merenah ngamungkinkeun perusahaan pikeun gancang asup ka pasar global sareng janten salah sahiji pabrik sapédah murangkalih panggedéna di China.
Pabrik Sapédah Xuxiang didirikan dina 2013 kalayan ibukota kadaptar RMB 8 juta sareng legana 9,000 méter pasagi. Dihasilkeun dina Juni 2014, ngahasilkeun sapédah barudak sareng sapédah kasaimbangan sakitar 20,000 PCS sapanjang taun. Kalayan kualitas produk kelas munggaran, kaluaran parantos dua kali salami lima taun berturut-turut. Aya leuwih ti 60 pagawé di pabrik, angen geus ngembangkeun hiji semblance, ngarancang, produk-assembling jeung sistem nguji kualitas, urang ngajual ogé nyebarkeun ngaliwatan leuwih ti 30 nagara jeung wewengkon. nampi kapercayaan sareng dukungan palanggan. Jeung ngajaga hubungan koperasi jangka panjang.
Ti 2016, urang ngadegkeun departemén ékspor dagang asing pikeun nyieun pasar mancanagara kalayan layanan kualitas luhur sarta produk kualitas luhur. Dina waktos anu sami, urang terus ningkatkeun efisiensi produksi sareng ngembangkeun produk anu langkung asli anu nyumponan kabutuhan dunya. Anca taat kana konsisten tina "salamet ku kualitas, ngembangkeun ku jasa", sarta Wasalam perbaikan kualitas produk jeung manajemén inovatif salaku gaya nyetir pikeun ngembangkeun perusahaan, sarta terus striding maju dina arah "kualitas kelas munggaran,". manajemén-kelas munggaran, sarta layanan-kelas munggaran ".


waktos pos: Aug-18-2021