prosés produksi sapédah Xuxiang - marake

1, Pincers marake
Rem sapédah pangheubeulna, Modél na disebut 79, kinerja ngerem na utamana alus, gaya ngerem pisan kuat.

2, Nyekel rem
Struktur basajan, pangropéa merenah The hampang marake aya di luar jeung hub aya di jero, Nalika stepping dina pedal marake, hampang marake ngurilingan hub kabayang inwardly.

3, rem coaster
Biasana, naek maju sareng arah jarum jam. Anjeun kudu marake ku stepping on pedal counterclockwise pikeun satengah péngkolan. Jumlah ngerem gumantung kana kakuatan nyoko. Ieu mangrupakeun hub struktur husus.

4, Disc marake
1.It boga dissipation panas hadé ti rem kendang, sarta éta kurang kamungkinan kana ngabalukarkeun degradasi marake jeung kagagalan marake nalika rem anu terus stepped on.
2.Robah ukuran disc marake sanggeus dipanaskeun teu nambahan stroke tina pedal marake.
Sistim rem disc 3.The responds gancang sarta bisa ngalakukeun lampah ngerem frékuénsi luhur, ku kituna leuwih luyu jeung kaperluan sistem ABS. 4. Rem cakram henteu gaduh pangaruh ngerem otomatis tina rem kendang, janten gaya ngerem roda kénca sareng katuhu relatif rata.
4.Because disc marake boga drainase hadé, éta bisa ngurangan kaayaan ngerem goréng disababkeun ku cai atawa keusik.
5.The struktur marake disc basajan tur gampang pikeun mulasara.

5, rem V
1.Beurat hampang
Struktur 2.Simple, gampang pikeun masang, ngajaga jeung ngalereskeun
ongkos 3.Low jeung kinerja ongkos tinggi
Biaya pangropéa 4.The relatif low


waktos pos: Aug-18-2021