prosés produksi Xuxiang

1. Ukuran sapédah barudak Ngeunaan ukuran sapédah barudak
Nyirian dumasar kana diaméter kabayang. Umumna disebutkeun, 12 inci, 16 inci, jeung 20 inci nujul kana diaméter kabayang, sarta inci nujul kana inci, sarta unggal inci sarua jeung 2,54 séntiméter. 2,14 inci 18 inci sanes standar universal Standar global pikeun sapédah ngan ukur produk 12 inci, 16 inci, sareng 20 inci, sedengkeun sapedah 14 inci sareng 18 inci saleresna mangrupikeun "inovasi" anu positif anu dilakukeun ku pabrik domestik. dumasar kana kabutuhan pasar. Ieu oge alesan naha sababaraha merek internasional teu boga model panengah kayaning 14, 18. Kusabab jangkungna korsi jeung posisi handlebar adjustable, biasana sapedah bisa minuhan sarat tina loba grup umur béda. Tapi kusabab strollers orok tina ukuran béda teu ukur mibanda béda dina jangkungna, tapi ogé dina panjangna, rubak handlebar, torsi, jeung sajabana, jadi éta pangalusna teu milih model badag teuing. Saran kami nyaéta milih modél anu dipuseurkeun sareng langkung ageung.

2. cet pigura sapedah Xuxiang
prosés cet 1, Kahiji sakabeh, cet baking perlu nempatkeun putty dina panto panel salaku lapisan handap cet semprot. Larapkeun tilu kali primer sareng opat kali top coat dina substrat. Unggal waktos cet diterapkeun, éta dikirim ka kamar baking anu henteu lebu sareng dikontrol suhu pikeun baking.
prosés cet 2, Saatos leveling putty nu, ngadagoan putty ka garing, sarta Polandia sarta halus beungeut panto cet. Bandingkeun lampu ningali naha aya kulit jeruk dina beungeut panto dicét. Beungeut panel panto kedah bébas tina garis sareng kulit jeruk. Toel edges na juru tina panel panto dicét kalayan leungeun anjeun pikeun nempo lamun aranjeunna lemes jeung datar; niténan naha warna edges na juru sarua jeung warna panel panto.
prosés cet 3, Lajeng menyemprot Primer 3-5 kali, sarta sanggeus unggal semprot, Polandia cet jeung sandpaper cai jeung lawon abrasive. Saatos réngsé, toél permukaan panto anu dicét ku panangan anjeun pikeun ningali naha aya partikel lebu sareng gelembung hawa. Beungeut panel panto dicét kedah datar tur mulus, bébas tina partikel, sarta euweuh touch abnormal mun kabaran.
prosés cet 4, Tungtungna, nyemprot 1-3 kali topcoat caang, lajeng nganggo baking suhu luhur cageur lapisan cet.

3. Spokes
10G 14G ngagambarkeun model spokes. Model kasarna dibagi kana 8G, 9G, 10G, 13G, 14G, 15G, jsb nurutkeun diaméterna. Spokes diaméterna béda boga kaunggulan béda. Sapédah barudak umumna ngagunakeun dua modél spoke di luhur.


waktos pos: Aug-18-2021