XB-001/12 14 16 18 20 inci budak Sapédah / Wholesales / OEM & ODM

Katerangan pondok:

Modél: XB-001
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan roda latihan, 20 inci kalayan kickstand


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Modél: XB-001
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-001 Pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

IMG_8517_1

TIPE XB-001
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Oranyeu; Koneng; Beureum; Biru atanapi sakumaha kabutuhan anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup Rem caliper
Rem Belakang Nahan rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja / Beusi
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Alumunium alloy
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard palastik
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi

IMG_8523_1 IMG_8520_1 IMG_8518_1 IMG_8517_1 062fa1e03ddd9ae623092c85f0882c0_1 d9ec13503cb3d3f4bef21757210d749_1 860d047a65b376318d4033e0b6ece45_1 78cbc6da6760329d7e8073d3579ae3e_1

 

 

 

Kami henteu ngan ukur bakal nyobian panghadéna pikeun nawiskeun anjeun produk sareng jasa anu luar biasa pikeun unggal pembeli, tapi ogé siap nampi saran anu ditawarkeun ku pembeli kami pikeun Sapédah Sapédah Harga Sapédah Heavy China anu dirancang, Urang tulus nganggap bursa sareng kerjasama babarengan sareng anjeun. Hayu urang maju panangan sareng ngahontal masalah win-win.
Sapédah Pabrik Cina anu dirancang kalayan saé, Sapédah Cina, Urang tiasa masihan para klien kami kaunggulan mutlak dina kualitas produk sareng kontrol biaya, sareng ayeuna urang gaduh sapédah pinuh ku kapang ti dugi ka saratus pabrik. Salaku produk ngamutahirkeun gancang, urang sukses dina ngamekarkeun loba produk kualitas luhur pikeun klien kami sarta meunang reputasi tinggi.


  • saméméhna:
  • Teras: