Borongan sapédah barudak / sapédah budak sareng roda latihan

Katerangan pondok:

Modél: XB-002
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

1. Ukuran: 12" 14" 16" 18" 20"

2.Bike pigura: baja jeung lukisan, argon-arc las atawa las CO2 Φ22X0.8-1.5mm

3. Sapédah garpu: baja jeung lukisan, co2 las baja / gantung garpu Φ22X0.8-1.5mm

4.Bike engkol: sapotong engkol ,CP atanapi ED atanapi UCP;

5.Part mun tighten tube korsi: pisan gampang keur ngumpul jeung tighten;

6.Bike marake: F / Sunda Caliper marake atawa Sunda band marake atawa marake V atawa marake suku;

7.Bike Handlebar jeung bobot: 4-titik handlebar,CP, argon-arc las Φ22X0.8-1.5mm;

8.Bike Tirus: 12″x1.75,16″x1.75, 20×1.75 atawa 1.95 2.125 2.4 ban hawa atawa ban EVA;

9.Bike Saddle: kulit alus, umum atawa cinyusu / plastik / kulit imitasi / plat PVC

10.Bike pasisian: 12 ″ 14 ″ 16 ″ 18 ″ 20 ″ alloy baja atawa aluminium atawa plastik;

11. Sapédah Chain kabayang & engkol: 12″24T×89/1628T×102/20″28T×127 CP/ED

12. Sapédah Flywheel: 16T / 18T / 20T Brown / Hideung / CP;

13.Bike Mudguard: plastik,baja,CP;

14.Sapédah Chain: ranté pinuh atawa panutup ranté 9-formulir;

15.Bike pedal: palastik, kalawan pemantul, tanpa bal, PP / TPE / alloy;

16.Cét sapédah: lukisan;

17.Color: beureum, bulao, héjo, hideung jsb sagala warna anjeun resep;

18. Kantétan: bandéra, panutup tina roda, roda latihan, karinjang;

IMG_8578 IMG_8576 IMG_8582 IMG_8580

gf (2) gf (1) gf (8) gf (7) gf (6) gf (5) gf (4) gf (3)


  • saméméhna:
  • Teras: