XB-003 / mirah kids sapédah barudak sapédah orok sapédah

Katerangan pondok:

Modél: XB-003
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

Modél: XB-003
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-003 pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

IMG_8542 IMG_8527 IMG_8545 IMG_8544

fgd (1) fgd (6) fgd (5) fgd (4) fgd (3) fgd (2)


  • saméméhna:
  • Teras: