XB-004, Pink Grils Sapédah, 2 roda kalawan karinjang, kedip-kedip latihan kabayang

Katerangan pondok:

Modél: XB-004
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Modél: XB-004
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-004 Pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

 

IMG_8554 IMG_8552 IMG_8562 IMG_8560

5237a6de2ece84e3f65a7c9480acd6d

1f621084176af846e7c714cacf4916b

6c439726168757e3f17d8a585fd7bbf

d52c1928918bd4194b17e25d3f665c4

eede2e0de73caecda433a8dc7eada2e

1f621084176af846e7c714cacf4916b

d8d4edb0510cca02b06785f71240159

c0cfeb7485fb891b374ce6b65851a24

TIPE XB-004
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Pink, Ungu, Beureum; Biru, atanapi sakumaha kabutuhan anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup Rem caliper
Rem Belakang Nahan rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja / Beusi
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Alumunium alloy
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard Baja
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi

 

sapédah kids mirah barudak sapédah orok sapédah

 

· Aman & Nyaman Tunggang: Ergonomic jeung adjustable sela, nyaman keur numpak. Sinyalna pinuh ku Silicone Lemes pikeun kaamanan anak.

· Beurat ringan & portabel: Aerospace kelas pigura alloy aluminium kalawan formulir PU wijaksana ngajadikeun Kids Sapédah kami sturdy, beurat hampang tur portable.Streamline jeung desain minimalis jeung prosés craftsmanship sapedah sawawa pikeun sapédah kids kualitas luhur.

· Desain keur Young Rider: Desain sapédah dumasar kana ergonomics barudak. Kabayang latihan gedé ngajadikeun eta nyata gampang gulung leuwih halangan jeung nabrak. Gampang ngumpul sareng punten pertimbangkeun jangkungna murangkalih.

 


  • saméméhna:
  • Teras: