XB-005, Sapédah budak, bel na karinjang, kabayang latihan

Katerangan pondok:

Modél: XB-005
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.

pasisian steel.CP, atawa warna cocog

spoke 14G,baja,CP atanapi UCP


Rincian produk

Tag produk

 

Wilujeng sumping di Xuxiang Sapédah

 

  • Urang bisa nyadiakeun sampel pikeun nguji kualitas Anjeun. waktos kalungguhan pikeun sampel nyaéta 7-10days gumantung kana sampel spésifikasi ..

 

· Sapédah budak kelas premium didamel pikeun budak lalaki sareng awéwé kalayan kaamanan anu luhur. Salaku juara 2018 iF Design Award, sapédah kids 14 inci gampang dioperasikeun sarta nyaman keur numpak pikeun barudak 3-6 taun kalawan jangkungna 2'11" - 3'11".

 

· Ganda Protection: marake coaster jalan dina kabayang pungkur, V-rem jalan dina hareup. Dibandingkeun sareng sapédah murangkalih sanés, V-rem gaduh kinerja ngerem sareng reliabilitas anu saé. Ranté sapédah anu ditutupan lengkep tiasa ngajagi budak leutik tina poténsi goresan.

IMG_8513 IMG_8516 IMG_8531 IMG_8529c95d7207ccc7f65778fe6e88b531410

c5bbf3f80a33008afe1ad5922484b78 1792dd8cb314648bc59d5c8edc9b3c1 395df64bbe3ff79c1c4761d264949c9 4a13b742438e39a6f4ec6845830577e 01f65d4dfa293cae22fa62dfe680a25

 

TIPE XB-005
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Pink, Ungu, Beureum; Biru, atanapi sakumaha kabutuhan anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup Rem caliper
Rem Belakang Nahan rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja / Beusi
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Baja
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard Baja
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi

  • saméméhna:
  • Teras: