OEM diobral panas model sapédah anyar / sapédah kids pangalusna diobral

Katerangan pondok:

Modél: XB-006
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Fitur:
XB-006 mangrupakeun lightweight jeung awét. Rem caliper hareup jeung rem nyekel pungkur pikeun kaamanan tambahan dina sagala kondisi cuaca. Stang adjustable sareng jangkungna korsi pikeun murangkalih. mudguard fashion ngajadikeun sapédah barudak leuwih unik tur tiis!
The XB-006 dipaké pikeun pigura baja karbon tinggi, cove handlebar, Caliper marake / nyekel rem, panutup ranté pinuh, engkol baja, kabayang latihan PVA, 10g spoke, sadel kualitas luhur, karinjang baja hareup, 2.125 ban, geulis dicét, sarta luar. stiker..

 

 

Ihtisar
Rincian gancang
Ukuran kabayang: 12 '' 14 '' 16 '' 18 '' 20 ''
Bahan pigura: Baja
Bahan Garpu: Baja
Bahan pasisian: Aluminium Alloy
Gears: Speed ​​tunggal
Lipat: Henteu
Roda Latihan: Sumuhun
Garpu Gantung: No
Aplikasi: jalan
Beurat Net: 9,00kgs, 9 KG
Beurat kotor: 10,00kgs, 10 KG
Tempat Asal: Hebei, Cina
Sadel: Kulit
Sampel: haratis
Keywords: sapédah diobral kids / kids sapédah diobral / pink barudak sapédah
Rem: F/R caliper rem/coaster marake/v-rem
Sertifikasi: CE/EN71/EN14765/SGS
Ngaran produk: OEM ngarojong diobral panas model anyar sapédah diobral / nyarankeun
Kamampuhan suplai: 10000 Piece / Pieces per Day
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
1 sapotong / karton, 85% SKD pikeun OEM rojongan diobral panas model anyar sapédah diobral kids / nyarankeun pangalusna kids bicycles diobral / katresna denok pink barudak sapédah 2017
Palabuhan: Tianjin, Qingdao
IMG_8524 IMG_8546 IMG_8550 IMG_8548

6bfe7d104bdb6a074924d04c6700a02

7dcb5d0d15d632380e282d1def4653e

2aa7ebcf167c12c7b93a3c18ca3ef7d

c86679a96f96187d6fb3594d00da76c

cb0e7b24d77428a00528f2edaa4643d

943b8c558d346af4f9a7e9728936078

PANDUAN MEuli SIZE
Ukuran produk Jangkungna anak Umur budak
12 inci 85-105 cm 2,5-4 taun
14 inci 90-110 cm 3-5 taun
16 inci 100-120 cm 4-7 taun
18 inci 110-135 cm 5-9 taun
20 inci 125-145 cm 8-12 taun

  • saméméhna:
  • Teras: