XB-009 Gril urang Sapédah, Hareup karanjang deui Carrier, kartu roda

Katerangan pondok:

Modél: XB-009
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Modél: XB-009
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-009 Pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

XB-009 (1)

XB-009 (2)

Fitur:
XB-009 mangrupakeun lightweight jeung awét. Hareup jeung pungkur V-rem pikeun kaamanan tambahan dina sagala kondisi cuaca. Stang adjustable sareng jangkungna korsi pikeun murangkalih. mudguard fashion ngajadikeun sapédah barudak leuwih unik tur tiis!

The XB-009 dipaké pikeun pigura baja karbon tinggi, cove handlebar, V- marake, panutup ranté pinuh, engkol baja, PVA kabayang latihan, 10g spoke warni, kualitas luhur sela, Basket palastik hareup, 2.125 ban, geulis dicét, sarta stiker luar. ..

TIPE XB-009
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Beureum, Pink, atawa sakumaha kabutuhan Anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup V-rem
Rem Belakang V-rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja / Beusi
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Baja
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard palastik
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi
FAQ

 

1. Q: Dupi abdi tiasa meunang sampel?

A: Kami ngahormatan nyadiakeun anjeun sampel anyar pikeun dipariksa kualitas.

2. Q: Sabaraha lami anjeun ngadamel sampel anyar? 

A: Pikeun nyieun sampel anyar ngeunaan 5-7 poé, modél béda jeung waktu béda.

3. Q: Naon waktu pangiriman sampel?

A: Ieu biasana nyokot ngeunaan 4-5 poé ti Cina ka nagara anjeun ku DHL. 

 

4. Q: Dupi abdi tiasa nyampur model béda dina hiji wadah?A: Sumuhun, model béda bisa dicampurkeun dina hiji wadah, tapi kuantitas 

unggal model teu kudu kirang ti MOQ. Ogé warna campuran dina modél anu sami.

5. Q: Kumaha pabrik anjeun ngalakukeun ngeunaan kadali kualitas? 

A: Urang geus kualitas dibuktikeun, kayaning CE, en, ISO .Quality nyaeta prioritas. Jalma salawasna ngagantelkeun pentingna hébat kana kontrol kualitas ti pisan awal nepi ka ahir produksi. Unggal produk bakal pinuh dirakit na

 diuji sacara saksama sateuacan dipak pikeun kiriman.

 

6. Q: Naon istilah jaminan anjeun?A: Urang nawiskeun istilah jaminan béda pikeun produk béda. 

Mangga kontak sareng kami pikeun istilah jaminan lengkep. 

7. Q: Dupi anjeun nganteurkeun barang katuhu sakumaha maréntahkeun? Kumaha carana abdi tiasa percanten ka anjeun?

 A: Sumuhun, urang bakal. Inti budaya perusahaan kami nyaéta kajujuran sareng kiridit parantos janten supplier Emas alibaba salami 5 taun. Upami anjeun parios sareng alibaba, anjeun bakal ningali yén kami henteu kantos ngagaduhan keluhan ti para nasabah.

8. Q: Naon istilah pembayaran anjeun tiasa nampi?

A: Sakumaha biasa pamayaran kami nyaéta 30% T / T, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.


  • saméméhna:
  • Teras: