XB-025, PP Latihan kabayang, Hareup karanjang Grils Sapédah

Katerangan pondok:

Modél: XB-025
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.

 

baja pamawa, CP atanapi ED, tiasa nganggo korsi bolu sareng jinis tonggong

mudgards Plastik atawa baja, CP atawa dicét


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Modél: XB-025
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-025 pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

XB-025 (2)

XB-025 (1)

Fitur:
XB-025 mangrupikeun hampang sareng awét. Rem caliper hareup jeung rem nyekel pungkur pikeun kaamanan tambahan dina sagala kondisi cuaca. Stang adjustable sareng jangkungna korsi pikeun murangkalih. mudguard fashion ngajadikeun sapédah barudak leuwih unik tur tiis!

The XB-025 dipaké pikeun pigura baja karbon tinggi, cove handlebar, rem caliper jeung rem nyekel pungkur, panutup ranté pinuh, engkol baja, kabayang latihan PVA, 10g spoke warni, sadel kualitas luhur, botol alloy aluminium hareup, 2.125 ban, geulis dicét , sareng stiker luar..

TIPE XB-025
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Pink, Ungu, Biru, atanapi sakumaha kabutuhan anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup rem caliper
Rem Belakang nyekel rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Baja
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard palastik
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi

Kami komitmen pikeun nganteurkeun anu gampang, ngahemat waktos sareng ngahémat artos bantosan pameseran konsumen pikeun borongan Cina Cina Fashion Tipe Kids Sapédah Anak Sapédah Harga Pabrik / Sapédah Barudak pikeun Budak Umur 10 Taun, Ngadeg kénéh ayeuna sareng jaga kana dina jangka panjang, urang tulus ngabagéakeun para nasabah di sakuliah pangeusina pikeun cooperate kalawan kami.
Cina borongan Cina Boy Kids Sapédah jeung harga Kids Sapédah Murah, Ayeuna kami geus ngadegkeun jangka panjang, hubungan bisnis stabil sarta alus kalawan loba pabrik jeung wholesalers sakuliah dunya. Ayeuna, urang geus ngarepkeun gawé babarengan malah leuwih gede jeung konsumén luar negeri dumasar kana kauntungan silih. Pastikeun anjeun ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.


  • saméméhna:
  • Teras: