XB-026, Botol Aluminium, Sapédah budak lalaki,

Katerangan pondok:

Modél: XB-026
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:
Modél: XB-026
Judul: 12 14 16 18 inci budak Sapédah kalayan kabayang latihan, 20 inci kalawan kickstand.
Katerangan:
Pigura XB-026 Pigura las baja karbon tinggi. Panutup cecekelan anu teu leueur sareng awét, pelana anu ambekan sareng tahan ngagem, ban ngalegaan, sareng cet anu ramah lingkungan pikeun ngajagi kamekaran orok anu séhat! Sapédah barudak anu warni ngajantenkeun murangkalih resep tunggang sareng olahraga!

kid Bicycle (1)

kid Bicycle (1)

Fitur:
XB-026 mangrupakeun lightweight jeung awét. Rem caliper hareup jeung rem nyekel pungkur pikeun kaamanan tambahan dina sagala kondisi cuaca. Stang adjustable sareng jangkungna korsi pikeun murangkalih. mudguard fashion ngajadikeun sapédah barudak leuwih unik tur tiis!
The XB-026 dipaké pikeun pigura baja karbon tinggi, cove handlebar, rem caliper jeung rem nyekel pungkur, panutup ranté pinuh, engkol baja, kabayang latihan PVA, 10g spoke warni, sadel kualitas luhur, botol alloy aluminium hareup, 2.125 ban, geulis dicét , jeung stiker luar..

gfds (4)

gfds (6)

gfds (5)

gfds (7)

gfds (8)

gfds (9)

gfds (10)

gfds (11)

TIPE XB-027
ukuran 12"14"16"18"20"
warna Beureum, Bulao, Héjo, Konéng, atawa sakumaha kabutuhan Anjeun
Pigura Pigura las baja karbon tinggi
Cecekelan bar Cove cecekelan bar kalayan bahan ramah lingkungan
Nangkeup Ramah lingkungan
Rem hareup rem caliper
Rem Belakang nyekel rem
Unggul marake BMX,L/R palastik
Rim Baja
Ban 2.125 Ban
Panutup ranté panutup ranté pinuh
Pos korsi W/ tanda sisipan kaamanan, dibungkus ku busa PE
Kaluaran gancang Baja
Sadel Sadel portabel
Pedal W / reflectors kalawan bal
Kabayang latihan Suku baja & ban latihan plastik
Mudguard palastik
Beurat 11 kg
Bungkusan 100% CKD, 50% SKD, 85% SKD, A/B BOXES; 1PC/CARTON, 2PCS/CARTON, 4PCS/CARTON ATAWA AS nu peryogi

  • saméméhna:
  • Teras: